Sora Kozmetik ve Kimya San. Tic. Ltd. Şirketi

Sora Kozmetik

Silivri, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Ördekçioğlu Cad. No:, Fabrikalar Mevkii Gazitepe Mh. Silivri, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 738-8464 ara

Hakkında

Sora Kozmetik:

Sora Kozmetik ve Kimya San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü sinek ilacı, aeresol, böcek ilacı, deterjan, çamaşır suyu, kağıt mendil, peçete ve bunların imalatında kullanılacak olan kimyasal maddeleri ile hammaddelerin imalatı alımı satımı pazarlanması. Şirket lüzumlu görüelecek menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir satabilir başkasında kiralayabilir yahut kiraya verebilir alacaklarına karşılık rehin veya ipotek alabilir bu ipoteklerin terkini talep edebilir kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir özellikle malvarlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacakları lehine veya üçüncü şahıslar lehine rehin veya ipotek tesis edebilir ipotekleri fek edebilir gayri menkuller üzernde birleştirme (tevhid) parselasyon belediyele re bedelsiz olarak yola terk işlemleri yapabilir kefil olabilir şirket menkul ve gayrimenkulleri üzerinde intifa irtifak ve sükna hakları ve medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizam ve tasarrufi işlemleri yapabilir ve 28. 1. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 435979 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Nisan 2000 tarihinde kuruldu. Sora Kozmetik, İstanbul, Silivri ilçesinde yer alan parfümeri kozmetik. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Sora Kozmeti̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • parfümeri kozmetik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Sora Kozmeti̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Biz büyük firmayiz bizim elimizden alınan en iyi adamı geri alırız çünkü biz çalısani severiz yalakalik yapanı değil adami işe almak için yerine alınan adamı işden çikartip kendi elemanını tekrar geri aldı neden çünkü adam işinde en iyisi ama siz adamın üzerine gidip istifa ettirdiniz etrafınızdaki yalakalara inandiniz barış bey adamı elinizden kaçırdiniz lider gibi büyük firma olmanız için en iyi elemanınizi elinizde tutacaksınız adam size liderdeki sistemi uygulama çabasindaydi ama en başta çalisanlarin işine gelmedi çünkü alışmislar yan gel yatosman uc donun bostana alismislar bu arada firma üçüncu fabrikayi açıyor adamların elindeki elemanlar okadar iyiki fabrikada durmuyorlar bûrolarnda duruyorlar ama söylemeden edemiyecegim adamı vaatlerle evini taşıttiniz adam evinden çocuklarindan ayrı vicdanınız rahatmi acaba biz elemanlarımizi kaptirmayiz


merhabalar ,
bir arkadaşımın kullandığı:
EC1 shine care professional care HAİR SERUM u almak ıstıyorum
LUTFEN BANA FİYATINI VE NASIL KULLANILACAGI HAKKINDA BİLGİYİ verir misiniz.
saygılar
05387082930 cep tel


ben sora kozmetik sektöründe ramazan boyunca feshanede tanıtım için görev aldım sora kozmetil olrak ürünlerimizi halkımıza tanıttık ve cok güzel memnuniyet mesajları aldık bizim içn amacımız ürün satmak değildi sadece ürünlerimizi tanıtııp halkımızdan memnuniyet msj ları almaktı bir ay boyunca elimizden geleni yapıp halkımızı güler yüzümüzle ürünlrimizi tanttık sora kozmetik ailesine cok tesekkür ederim saygılarımla.


harıka bır marka