Soner Temel Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Soner Temel Mühendislik İnşaat Ve Ticaret A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Gayrettepe Mh. Gönenoğlu Sokak, No: 7, Pk: 34349, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 275-3737 ara

Hakkında

Soner Temel Mühendislik İnşaat ve Ticaret A.Ş.:

Soner Temel Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü zemin etüd, proje ve kontrollük hizmetlerinin yapılması su kaynakları çevre ve geoteknik mühendisliği ile ilgili her türlü aletsel gözlem ve değerlendirmelerin yapılması. Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkullerin menkul malların motorlu veya motorsuz kara hava deniz vasıtaları ile makinelerin tesislerin teçhizatların taşıtların araçların iktisap edilmesi devredilmesi ve bunların üzerinde ayni veya şahsi tasarruflarda bulunulması alınması satılması kiraya verilmesi kiralanması gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tescili terkini her türlü tasarruflarda bulunulması kendi gayrimenkullerinin veya başkası gayrimenkulleri üzerinde kendi hesabına veya başkala rı namına her türlü ipotekler takyidatlar tesis edilmesi bunların kabulü reddi veya bunların fek edilmesi şirket konusu ile ilgili taşımacılık hizmetleri yapılması ve 8. 7. 2011 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 442727 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ağustos 2000 tarihinde kuruldu. Soner Temel Mühendislik İnşaat ve Ticaret A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sonertm.com

Soner Temel Mühendi̇sli̇k İnşaat ve Ti̇caret A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • mühendislik
  • inşaat
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Soner Temel Mühendi̇sli̇k İnşaat ve Ti̇caret A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.