Detaylı Araç Temizlik Hizmeti

Sonax Trio Otomotiv

Eyüpsultan, İstanbul
Sonax Trio Otomotiv

52 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Defterdar, Otakçılar Cd. No:78 D:78, 34050 Eyüpsultan/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 437-8200 ara

Hakkında

Sonax Trio Otomotiv: Sonax Trio Otomotiv İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde otomotiv, oto servis, firma. Sonax Trio Otomotiv, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan detaylı araç temizlik hizmeti. Bu mekan toplam 52 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sonax.com.tr

Sonax Tri̇o Otomoti̇v'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Detaylı Araç Temizlik Hizmeti

Konum

Bu bölümde Sonax Tri̇o Otomoti̇v'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Haliç/Trio Sonax'ın Mükemmel İşçiliği ve Mükemmel Müşteri İlişkileri

Aracıma 07.08.2014 tarihinde Haliç/Trio Sonax'ta HYBRID BOYA KORUMA UYGULAMASI yaptırdım.
Aracımı 11.30 gibi teslim ettim ve 17.00'da teslim aldım. Aracımı teslim aldığımda inanın yüzüm güldü ve arabamın renginin değiştiğini fark ettim. Yapılan uygulamadan ve işçilikten inanın çok memnun kaldım.
Aracımda kusur denebilecek bile hiçbir sorun bulamadım. Çalışan arkadaşların bile çok uğraştık Hocam demesi beni zaten fazlasıyla memnun etti.
Haliç/Trio Sonax bayisinin hakkı ile iş yaptığını gönül rahatlığı ile söyleyebilir ve gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim.
Aracıma uygulama yapılmasında, başta Sonax Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bülent Başaran Bey'e, SONAX Haliç/Trio Yetkilileri olan Özkan Canata, Davut Acıbuca ve Özkan Taşkın Beylere ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Yetkili arkadaşlar, sağolsunlar o kadar iyiler ve ilgiler ki, bir aile bir arkadaş muhabbeti ile karşıladılar, ağırladılar ve uğurladılar. Bayide kendimi o kadar rahat hissettim ki... Bana bu yakınlığı, sıcaklığı ve ilgiyi veren yetkili arkadaşlara, aracıma emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Haliç/Trio Sonax bayisini de kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
Haliç / Trio Sonax Bayi Yetkililerine ve çalışanlarına merkeziniz tarafından teşekkür edilmesini hatta ödüllendirilmesini rica ediyorum.

Saygılarımla.