Solakoğlu Taşıt ve Tarım Araçları İnşaat Ticaret Limited Şirketi

SOLAX - Solakoğlu Taşıt Ve Tarım Araçları

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Necatibey Caddesi, No: 67, Karaköy, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 245-8788 ara

Hakkında

SOLAX - Solakoğlu Taşıt ve Tarım Araçları:

Solakoğlu Taşıt ve Tarım Araçları İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Her türlü mekanik, elektronik tarım makineleri üretim, alım, satım, ithalat ve ihracında bulunmak, zirai mücadele alet ve makineleri imali, alım, satım, ithali ve ihracı, tarımala ilgili traktör, motorlu yada motorsuz çapa makineleri, su motorları, el aletleri, meyve sebze ve tahıl üretiminde kullanılan ekim, dikim, sulama, ilaçlama, budama, aydınlatma, ısıtma gibi jenaratörlerin ve verim artırıcı cihaz ve aletler alım satımı, imali, ithali ve ihracı bu makine ve aletlerin yedek parçaları, onarımı, bakımı ve servis hizmetlerinin verilmesi , bir başkasına bu işlerin yapılması için servis hizmetleri alınması İnşaat alanında; Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, konut, işyeri, ticarethane, yol, kanal, gibi inşaat işlerini yapmak, imal ettiği konut ve işyerlerini satmak, imal edilmiş olanları almak, kendi hesabına arsa ve araziler almak, bunlar üzerinde başkalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı yada taşeron olarak işler yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşların ihale ve işlerini almak yapmak, yaptırmak, alınmış işlere iştirak etmek, Park, bahçe , peyzaj işleri, turistik tesisler yapmak, Türkiye sınırlarında ve yurt dışında resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf usulü, açık artırma ve eksilme usulü ile işler almak tüm yapı sistemlerini anahtar teslimi yapmak, Şirketin amaç ve konusunu gerçekleştirmek için; gayri menkul alabilir, satabilir menkul hak ve kıymetleri iktisap edebilir. Kısmen veya tamamen satabilir, gereğinde rehin ve ipotek alabilir ve gereğinde rehin ve ipotek verebilir, verilen rehin ve ipotekleri feshedebilir. ve 28. 12. 2011 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 384217 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Aralık 1997 tarihinde kuruldu. SOLAX - Solakoğlu Taşıt ve Tarım Araçları, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan makine.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.solax.com.tr

Solax - Solakoğlu Taşit ve Tarim Araçlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • makine
  • tarım araçları
  • makine
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Solax - Solakoğlu Taşit ve Tarim Araçlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.