Tarihi Yer

Söke Kaymakamlığı

Söke, Aydın
Söke Kaymakamlığı

24 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet, Albayrak Cd. no 113, 09200 Söke/Aydın Haritayol tarifi

Telefon: +90 (256) 518-1021 ara

Hakkında

Söke Kaymakamlığı: Söke Kaymakamlığı Aydın, Söke ilçesinde kurum, kaymakamlık. Söke Kaymakamlığı, Aydın, Söke ilçesinde yer alan tarihi yer. Bu mekan toplam 24 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.soke.gov.tr

Söke Kaymakamliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Söke Kaymakamliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın kaymakamım,,
ismim mevlüt sümer, bu meil i HAKKARİ/yüksekova ilçesinden atıyorum, tsk personeliyim
efendim,, ben yıllarımı terörle mücadele ederek aile yaşantısından uzak ve çocuklarımın eğitimi öğretimi ile tam manası ile ilgilenemeyen bir babayım, elimde silah ve aklımda kalbimde vatan sevgisi bayrak aşkı ile çokçok değerlerimden yaşantımdan vede aile bütünlüğümden fedakarlık ederek yaşadım,, lakin söke ilçenize atamam ile bunun biteceğini ve çocuklarımın okul hayatlarını yakınen takip edebileceğimin mutluluğu içerisinde geldim,,
ama bu hevesim kursağımda kaldı,,,
oğlum celal sümer yüksekova endüstri ve meslek lisesinde puansız bilgisayar bölümü veri tabanı proğramcılığı dalı olduğunu öğrendim,,söke ilçemizde benim çocuğumu kayıt yapıp öğrenimine devam edebileceği okul yokmuş,,, girişimlerim ve gerekli okul müdür ve müdür yardımcıları ile görüşmelerimden hep eli boş çevrildim,ilçe milli eğitim müdürümüzdende yardımlarını bekledik olmadı, bize AYDIN, yada KUŞADASI yolu gösterdiler, bilmem benim yaşadıklarımı anlarmısınız,ve amacımın ne olduğunu tespit edermisiniz vicdanınıza bırakıyorum,, oğlum terör bölgesinin etkisi ile yıpranmış,okulu ise yılın büyükbir bölümü kapalı, terör yandaşlarının eylemleri nedeni ile öğreniminden uzak kalmıştır, çocuğum benim yüzümden oralarda hep dışlanmış başından ve başımızdan çok olaylar geçmiştir ,, bilgi seviyesii olarak orta düzeyde kalmıştır, lakin terbiyesi efendiliği,temizliği,saygısı sevgisi vede vatan bayrak tutkusu yüksek , türkiye gerçeklerini gerçek olarak sindire sindire öğrenmiş, okuması gerektiğinin bilincine varmıştır.
sayın KAYMAKAMIM,,! ben bu değerlerini kaybetmemesini istiyor ve çabalıyorum, kuşadası yada AYDIN iline göndermek İSTEMİYORUM!!! sökeden ev aldım borç dert maddi vede manevi olarak düşünce içerisindeyim,kuşadasına servis buluyorum bukezde saatleri uymuyor,münferit tek başına minübüsler le gitse gelse bütçemi aşıyor,, kuşadasındaki okulunun yurdund kalsın hafta sonları gelsin istedik, okulun sorumlu öğretmeniymiş sizin çocuğunuz burada kalamaz dediler, kimin çocukları yurttan faydalanır?
çocuğumun oralarda yanlızlığından dolayı fırsatçılar tarafından bozulabileceği yüksek ihtimallerim arasındadır, buyüzden oralara göndermeek istemiyorum, söke de okumasını istiyorum, bölümü değişirse bölümü,değiştirilemez imkansız ise yardımlarınızı bekliyorum,
durumumu anlayacağınızı umarak sizden yardım etmenizi rica ediyorum
SAYGILARIMLA,,
mevlüt SÜMER. 05446836340-5446836341
fevzipaşa mah, kayaş cad.sedef aprt bina no 36 daire 1 söke/AYDIN
,,ŞU ANDA GÖREVİM İCABI YÜKSEKOVADAYIM eşim keziban sümer takip etmektedir,5446836341