Emniyet Müdürlüğü

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü

Söke, Aydın
Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü

89 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Konak, Altieylül Cd No:1, 09200 Söke/Aydın Haritayol tarifi

Telefon: +90 (256) 518-2973 ara

Hakkında

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü: Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Aydın, Söke ilçesinde kurum, emniyet müdürlüğü. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aydın, Söke ilçesinde yer alan emniyet müdürlüğü. Bu mekan toplam 89 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Söke İlçe Emni̇yet Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Emniyet Müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Söke İlçe Emni̇yet Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

TEŞEKKÜRLER............
Ben duyarlı vatandaş sıfatıyla bir sıkıntıya söke 155 e bildirdim geregi yapılmıştır teşekkürler.
ben muammer varol emekliyim 54 yaşında özel otomobil sahibiyim.

bugün saat 11 cıvarında aydın,dan söke ilçe üzerinden kuşadası ilçesi davutlar bölgesine aracım ile seyir halindeydim.

daha önceleride defalarca geçtigim yol üzerinde bulunan sazlı köy içinde bulunan trafik lanbalarıda aşırı bir yogunluk ve kuyruk gördüm ( daha çok söke aydın yol bölümünde uzun kuyruk vardı) bir vatandaş olarak düşündüm ana yol üzerinde araçlar sinyalizyon sistemine bekliyor ana yolda tıkanma var kuyruk var. özellikle hafta sonları bayram tatili günlerinde çok kötü durum vardı. köy içindeki ışıklarda tek bir araç göremedim. ana yoldaki araçlar boşuna bekliyor gördüm.
bu düşüncemle sazlı köy cıvarından 155 e aradım memur arkadaşa görüşümü anlattım memur bana bu yol ışıklarının sorumlusu karayolları dır dedi ben ısrarla şunu dedim ( eger trafik lanbarı kavşagında bir trafik polisi bekler yönlendirme yaparsa bu sorun çözülür dedim. yardımcı olunuz dedim telime kapatım yolumu devam ettim.

OTOMOBİLİM İLE DAVUTLAR DAN AYDIN A DÖNÜŞÜM SAAT 20;10 CIVARINDAYDI AYNİ GÜZERGAHDA DUBLE YOLDA ÇOK YOGUN ARAÇ VARDI HAREKETLİ TARAFİK DEVAM EDİYORDU.
SAZLI KÖYE GELDİGİMDE DUR KALK YAŞAMADAN VE UZUN ARAÇ KUYRUGUNDA BEKLEMEDEN YOLUMA DEVAM EDİP SAZLI KÖYDEN ÇIKTIM AYDIN A YOLUMU DEVAM ETTİM.
VE VE VE TRAFİK LANBALARINDA BİR TRAFİK POLİSİ VARDI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SÖKE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜGÜ TRAFİGİNE.
İŞLERİNİZDE KOLAY GELSİN ÇOK TEŞEKKÜR,LER.
muammer varol 0555 3524747


ıyı gunler bısey sormak ıstıyorum aynı gunde aynı madden 2. defa ceza yaza bılırlermı ve motosıklet baglı oldugu halde aynı madden bıde emlıyetten ceza yazdılar bu mumkun mu bıde ıtıraz hakkım varmı