Sızmaz Gıda İnşaat Nakliyat Otomotiv İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Sızmaz Gıda İnşaat Nakliyat Otomotiv İthalat İhracat

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Dilvin Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sızmaz Gıda Et Ürünleri Nakliyat Otomotiv Ve Trafik Müşavirliği Sanayi Ticaret Limited Sızmaz Gıda Et Ürünleri Otomotiv Ve Trafik Müşavirliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sızmaz Gıda Et Ürünleri Otom Haritayol tarifi

Hakkında

Sızmaz Gıda İnşaat Nakliyat Otomotiv İthalat İhracat:

Sızmaz Gıda İnşaat Nakliyat Otomotiv İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü araçla şehiriçi şehirlerarası ve uluslararası emtia, eşya ve yolcu taşımacılığı, yük taşımacılığı, kargo taşımacılığı, düğün, nişan, gezi turları, kurum ve kuruluşların personel servisçiliği, öğrenci servisçiliği, nakliye komisyonculuğunu yapmak, bunların her türlü ihalelerine iştarak etmek ve taahhüt işleri deruhte etmek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayn ve şahsı hakları tesis edebilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedeli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhir yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurtiçinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayri menkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kefalet, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü şahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir ve 3. 6. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 328380 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Mart 1995 tarihinde kuruldu. Sızmaz Gıda İnşaat Nakliyat Otomotiv İthalat İhracat, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Sizmaz Gida İnşaat Nakli̇yat Otomoti̇v İthalat İhracat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi