Sistem Optik Fotoğraf Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Sistem Medikal

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ebussuud Cad. No: 75 Basım İşhanı Kat: 3 Daire: 11 Hocapaşa Mh. Sirkeci Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 512-7422 ara

Hakkında

Sistem Medikal:

Sistem Optik Fotoğraf Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Fotoğrafçılık, sinema ve optik sistemlerle ilgili her türlü malzemenin imalat, montaj ve ticaretini yapmak, ses düzeni ve müzik aletleri imalatı, montajı ve ticaretini yapmak, fotoğrafçılık optik ses ve müzik sistemleri ile ilgili her türlü stüdyo açmak ve işletmek, her türlü reklamcılık ve konusu ile ilgili pazarlama işleri yapmak, konu ile ilgili işleri gerçekleştirmek üzere her türlü malzeme ithali, ihracı, ticareti, taahhüdü, mümessillik ve komisyon işleri yapmak Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makina ve tesis ile gayrimenkulleri iktisap etmek bina ve inşaatlar yapmak devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak, gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ fabrika depo satış mağazalır ve idare binaları inşa etmek, ettirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 240050 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Aralık 1987 tarihinde kuruldu. Sistem Medikal, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan tıbbi araç.

Soru & Cevap:

Si̇stem Medi̇kal'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tıbbi araç
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Si̇stem Medi̇kal'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.