Şirvan Alışveriş Merkezleri Limited Şirketi

Şirvan AVM - Genel Müdürlük

Küçükçekmece, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Halkalı Caddesi, Osmanbey Sokak, No: 4, Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 598-9909 ara

Hakkında

Şirvan AVM - Genel Müdürlük:

Şirvan Alışveriş Merkezleri Limited Şirketi

Halı kilim yolluk alım satımı imalatı ihracat ve ithalatını yapmak yurtiçinde ve yurtdışında mümessillikler almak ve vermek gerekli makina tezgah aygıt teçhizatın alım satımını yapmak ithal etmek ihracatını yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul iktisap etmek kiralamak kiraya vermek satmak sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir verebilir ve bu ipotekleri fek edebilir ayrıca şirket ihtiyaç duyulması halinde diğer kişi ve kuruluşların borcuna kefalet verebilir kefalet alabilir ve 17. 2. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 353135 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Eylül 1996 tarihinde kuruldu. Şirvan AVM - Genel Müdürlük, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan mağazacılık.

Soru & Cevap:

Şi̇rvan AVM - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mağazacılık
  • züccaciye
  • mobilya
  • mağazacılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Şi̇rvan AVM - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.