T.C. Sağlık Bakanlığı Şanlıurfa Şırnak Devlet Hastanesi

Şırnak Devlet Hastanesi

Merkez, Şırnak
Şırnak Devlet Hastanesi

15 kişiden %62'si beğendi (3.1)

İletişim bilgileri

Adres: Mardin Şırnak Yolu No:17, 73000 Yoğurtçular Köyü/Şırnak Merkez/Şırnak Merkez/Şırnak Haritayol tarifi

Telefon: +90 (486) 216-7500 ara

Hakkında

Şırnak Devlet Hastanesi: Şırnak Devlet Hastanesi Şırnak, Şırnak ilçesinde sağlık, hastane, devlet hastanesi, sağlık. Şırnak Devlet Hastanesi, Şırnak, Merkez ilçesinde yer alan hastane. Bu mekan toplam 15 oy üzerinden 3.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: sirnakdh.saglik.gov.tr

Şirnak Devlet Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Hastane

Konum

Bu bölümde Şirnak Devlet Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İnşallah bu yazdığım yazıyı başhekim görüyordur tam yarım saat önce şırnak devlet hastanesi acil poliklinigine eşimi getirdim agriridan sancıdan yerinde duramayan eşime doktorun koyduğu teşhis sadece boğazına bakarak bunun bir aciliyeti yok deyip çekip gitmesi ne zaman ilgilenilecek çok merak ediyorum neredeyse bütün personelin elinde bir telefon ne bir ilgi var ne de başka birşey sanki personel hasta biz oraya şifa aramaya gelenlerde doktor hemşire gibi gerekli önlemler alınır herhalde


İyi çalışmalar. Size, Şırnak Devlet Hastanesi Çocuk Plk.de verilen hizmetlerinizden duyduğum memnuniyetimi ifade etmek için yazıyorum. Hastanenizin Çocuk Plk.de görevli Uzm.Dr. Uğur Beyin mesleğine olan bağlılığı, hastalarına ayrı ayrı ilgi göstererek yeteri kadar zaman ayırmasının yanı sıra tedavi sonuç verinceye kadar hastalarını takibe almasında gösterdiği hassasiyet bir hasta yakını olarak beni ziyadesi ile memnun etmektedir. Ayrıca, hastanenizin çocuk yoğun bakımı ünitesinde annelere ayrılan bölümün açılmasında emeği geçen tüm hastane çalışanlarına ve yönetimine teşekkür eder, kaliteli bir hizmet anlayışından ödün verilmemesi temennisiyle çalışmalarınızda başarılar dilerim.