Şirin Grup Otomotiv Kuyumculuk Taşımacılık Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti

Şirin Trafik Sigorta Müşavirliği Hizm. Ltd.Şti.

Sultanbeyli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Fatih Bulvarı No: 278 Daire: C Turgut Reis Mh. Sultanbeyli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 398-9151 ara

Hakkında

Şirin Trafik Sigorta Müşavirliği Hizm. Ltd.Şti.:

Şirin Grup Otomotiv Kuyumculuk Taşımacılık Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesasbına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yurt içinde ve yurt dışında he türül resnmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. . . . Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak kiraya vermek. . . . . . ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 637332 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ağustos 2007 tarihinde kuruldu. Şirin Trafik Sigorta Müşavirliği Hizm. Ltd.Şti., İstanbul, Sultanbeyli ilçesinde yer alan oto ruhsat ve plaka hizmetleri.

Soru & Cevap:

Şi̇ri̇n Trafi̇k Si̇gorta Müşavi̇rli̇ği̇ Hi̇zm. Ltd.şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto ruhsat ve plaka hizmetleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Şi̇ri̇n Trafi̇k Si̇gorta Müşavi̇rli̇ği̇ Hi̇zm. Ltd.şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.