güzellik salonları

Sır Güzellik Merkezi

Şişli, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Darülaceze Cad. No: 2 Okmeydanı SSK Hastanesi Karşısı Nergis İş Merkezi Gürsel Mh., Okmeydanı, Şişli, İstanbul , Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 222-7816 ara

Hakkında

Sır Güzellik Merkezi: Sır Güzellik Merkezi İstanbul, Şişli ilçesinde güzellik salonları, güzellik salonları. Sır Güzellik Merkezi, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan güzellik salonları. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sirkuafor.com

Sir Güzelli̇k Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • güzellik salonları

Konum

Bu bölümde Sir Güzelli̇k Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SAÇ KESİMİNDEN MANİKÜR PEDİKÜRE MAKYAJDAN KALICI MAKYAJA KADAR GÜZELLİK İÇİN HERŞEYDE İŞLERİNİ GÜZEL YAPAN UZMAN EKİP KADROSU İLE KALİTELİ TEMİZ BİR YER TAVSİYE EDERİM


berbat bir yer kesinlikle gitmeyinnnnnnnnn.paranıza yazıkkkkkkkkk.


1 hatfa önce gidip komple bacak için lazer paketi aldım, seans sırasında odaya sürekli birileri giriyor ayrıca kimse bir şey söylemeden seans yapan ybayan gidip yerine başkası geliyor.kesinlikle kurumsal bir yer değil, ayrıca hijyen kurallarına hiç uyulmuyor.


güvenim tüm vucut lazer paketi aldım.fakat her defasında farklı bir hayl kırıklığı yaşadım. lazeri yapan kişiler kesinlikle bu işte uzman değiller. her dafasında farklı birine sizi yönlendiriyorlar.sizinle kesinlikle ilgilenmiyorlar.siz kendinin randevu zamanınızı belirliyorsunuz.müşteri memnuniyeti kesinlikle yok.bir sorununuz olduğunu söylediğinizde kötü bir uslupla karşılaşıyorsunuz. ayrıca mekineleri sean sırasında sürekli bozuluyor.