SIR BOYA KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Sır Boya Kimya Sanayi A.Ş.

Tuzla, İstanbul
Sır Boya Kimya Sanayi A.Ş.

4 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Tuzla Kimyacılar Org.San.Bölgesi Melek Aras Bulvarı, Organik Cd. No:35, 34956 Aydınlı-kosb/Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 593-0960 ara

Hakkında

Sır Boya Kimya Sanayi A.Ş.: Her çeşit ve her nevi boya, vernik, bağlayıcı(binder)ve kimyevi maddelerin üretimi, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak ve özellikle:Her türlü inşaat ve sanayi boyaları (oto, mobilya, makina, deniz, fırın boyaları gibi)vernikleri ve macunları üretimi ve pazarlaması ile bu maddeler için gerekli ham ve yarı mamuller üretimi ve pazarlaması Şirket kendi ihtiyaçları için gerekli makina tesisler ve taşınmaz mallar satın alabilir inşaat etteribilir kiralayabilir bunları satabilir kiraya verebilir başkalarına ait taşınmaz mallar üzernide şirket lehine ipotek tesis ve tescil etteribilir şirkete ait taşınmaz malları borç teminatı olarak ipotek edebilir gayrimenkul mülkiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis edebilir iktisap devir ve ferağda bulunabilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Sır Boya Kimya Sanayi A.Ş., İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan Üretici. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sirboya.com.tr

Sir Boya Ki̇mya Sanayi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Üretici

Konum

Bu bölümde Sir Boya Ki̇mya Sanayi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.