ticaret odası

Sinop Ticaret Ve Sanayi Odası

Merkez, Sinop

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Mh. Atatürk Caddesi, Dizdaroğlu Sokak, No: 5, Pk: 57000, Merkez, Sinop Haritayol tarifi

Telefon: +90 (368) 261-1806 ara

Hakkında

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası: Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Sinop, Sinop ilçesinde ticaret odası, oda, sanayi odası, ticaret odası, ticaret ve sanayi odasısinop, sinop merkez. Sinop Ticaret ve Sanayi Odası, Sinop, Merkez ilçesinde yer alan ticaret odası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sinoptso.org.tr

Si̇nop Ti̇caret ve Sanayi̇ Odasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ticaret odası
  • oda
  • sanayi odası
  • ticaret odası
  • ticaret ve sanayi odasısinop
  • sinop merkez

Konum

Bu bölümde Si̇nop Ti̇caret ve Sanayi̇ Odasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın ticaret odası başkanımız öncelikle sayfanızın olması iyi ancak yeterli bulduğumu söyleyemem enazından birazdaha geliştirilebilir,türkeli ilçesinde esnaflık yapıyorum,faaliyet alanım kahveler ve çaysalonları,işyerimi açalı yaklaşık üç yıl kadar oldu,işyerimi açtığımdan bu güne kullandığım ürünlerin tamamına yüzde ellinin üzerinde zamgelmesine rağmen bizim çayımızın fiyatını onkuruş artırmışsınız bu hesabı nerden nasıl yaptınız gerçekten merakediyorum ayrıca civar illerimizde,samsun,kastamonu gibi,şuan bizden yüzde elli farklı satılırken neden bizim sinopumuzda böyleoluyor bunu anlamakta güçlükçekiyorum bu konuyla ilgileneceğiniz ümidiyle çalışmalarınızda başarılar dilerim,tabii çalışıyorsanız.