restoran

Simitçi

Ümraniye, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Mh. Alemdağ Caddesi, No: 47, Alemdağ, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 316-7715 ara

Hakkında

Simitçi: Simitçi İstanbul, Ümraniye ilçesinde fastfood, simitçi, cafe, restoran. Simitçi, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan restoran. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Si̇mi̇tçi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • restoran
  • fastfood
  • simitçi
  • cafe
  • restoran

Konum

Bu bölümde Si̇mi̇tçi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Ümraniye Simitçi 'ye 16 kasim 2013 Cumartesi gunu saat 13 :00 civarlarinda gittigimizde 2 tane cay satin aldik fisimizle birlikte cayimizi almaya gittigimizde terasinda acik alan olmadigi icin plastik bardakta koyulabilcegini soyledik ardindan yerlerinin oldugunu istersek cikabilecegimiz soylendi, bende o sirada koyulan caylarin cam bardaga aktarilmasini rica edicektimki konusmama izin verilmeden 'hanfendi siz plastik bardakta istediniz seklinde uygun olmayan bir uslupla sozum kesildi ve talebimi soyleyemedim bile.
Ardindan hala cevap vermeye ve kabalasmaya baslayinca kalsin tesekkurler diyerek giderken onumuze koyulan caylar birden alinarak siz bilirsiniz dendi.Parasi verilen ve tepsiye koyulan caylar ne hakla alinabilir bilmiyorum.Ardindan ben mudurleri ile konusmak istedigimi ve bu durumu kendilerine iletecegimi belirterek
mudurun nerde oldugunu sordum bana 'suralarda
biyerlerde dolasiyordur 'dendi.Bu kadar kurum anlayisinin olmadigi baska bir yer gormedim sunduklari hizmet ve calisanlarinin kalitesizligi ile tercih edilmemesi gereken bir mekan ve sizi huzursuz etmekten hic gocunmuyorlar.
Bilginize.