sağlık

Şifa Üniversitesi Hastanesi Basmane

Konak, İzmir

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Fevzipaşa Bulvarı, No: 172 / 2, Pk: 35240, Basmane, Konak, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 446-0880 ara

Hakkında

Şifa Üniversitesi Hastanesi Basmane: Şifa Üniversitesi Hastanesi Basmane İzmir, Konak ilçesinde sağlık, özel hastane, hastane, sağlık. Şifa Üniversitesi Hastanesi Basmane, İzmir, Konak ilçesinde yer alan sağlık. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sifa.edu.tr

Şi̇fa Üni̇versi̇tesi̇ Hastanesi̇ Basmane'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sağlık
  • özel hastane
  • hastane
  • sağlık

Konum

Bu bölümde Şi̇fa Üni̇versi̇tesi̇ Hastanesi̇ Basmane'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

7-Ocak tarihinde hastanenizde kalp kapakçığı ve baypass ameliyatı oldum.Tüm hastane görevlilerinden özellikle 4.kat taki tüm görevlilerden çok memnun kaldım,bizlere ilgileri ve sevgi dolu davranışları iyi bir nekaat dönemi geçirmeme aileminde stressiz bir sürede beni beklemesine neden olmuştur.Özellikle 4.kattaki tüm hizmetliler ve hemşir ve hemşireler bu mutluluğumuzu kat kat arttırmıştır.Yine özellikle 4.kat hemşirelerinden gamzeli meleğimiz Ceylan hemşiremize çok teşekkür ederiz.Tüm Şifa Basmane hastanesine sevgi ve minnettarlıklarımızla....Teşekkürler.TAN AİLESİ(Erol Tan)


Bugün 9 eylül izmir in kurtuluşu ve basmane sifa üniversitesinde bir Türk bayrağı yok niçin acaba İzmirliler sayesinde bukadar büyüyüp lider hastaneler den biri oldugunuz icinmi yazık diyorum ve hassasiyet bekliyorum bir İzmirli vatandaş olarak


sizde geçen yıl koldan anjio oldum çokta memnun kaldım harikasınız..yaşım 49 ama personelin amca diye hitap etmesi çok kötüydü...