Sıemens Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Siemens Türkiye - Genel Müdürlük

Kartal, İstanbul
Siemens Türkiye - Genel Müdürlük

173 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Esentepe, Yakacık Yolu No:111, 34870 Kartal/Istanbul - Asia Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 459-2000 ara

Hakkında

Siemens Türkiye - Genel Müdürlük:

Sıemens Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Elektroteknik, elektronik, hassas mekanik, tıp tekniği, tıp diagnostiği, ulaşım tekniği, enformasyon ve telekomünikasyon, veri ağları, akustik, aydınlatma, su, buhar, rüzgar, güneş, nükleer vs. gibi konularda enerji üretimi ve dağıtımı, bina ve endüstri otomasyon sistemleri, raylı ulaşım sistemleri ve araçları, bilişim, yazılım ve donanım sistem ve ürünleri, elektronik bileşenler vb. gibi elektrik ve elektronikle ilgili teknik alanlardaki fikri ve sınai ürünlerin geliştirilmesi, imalatı, imal ettirilmesi, ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende ticareti ve 12. 10. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 71054 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Mart 1959 tarihinde kuruldu. Siemens Türkiye - Genel Müdürlük, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan sanayi bölgesi. Bu mekan toplam 173 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Sanayi Bölgesi. Bu sanayi bölgesi için 173 kişi oy kullandı ve ortalama 3.9 puan aldı.

Web site adresi: www.siemens.com.tr

Si̇emens Türki̇ye - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Sanayi Bölgesi
  • Elektrik Mühendisi
  • Üretici

Konum

Bu bölümde Si̇emens Türki̇ye - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Daha kaliteli bir ürün ve hizmet alabilmek adına Siemens siyah camlı buzdolabı aldım. Dolabımdan şu ana kadar memnunum ancak aynı şeyleri servis ve satış birimleriniz için söylemek mümkün değil. Satış işlemleri sırasında kapağin yönü değiştirilip getirilsin diye özellikle belirtmemize rağmen dolap hiçbirşey yapılmamış olarak getirildi. Sonrasına bir süre servis peşinde koşarak zar zor kapağın yönünü değiştirtebildik. Şimdi ise alt buzluğun siyah camı kırıldı, 2-3 gündür servis alabilmek için sisteme kayıt bırakıyorum her seferinde sizi arayıp bilgi vereceğiz dendi fakat ne arayan var ne de soran. Sanki bir daha Siemens almamam için ne gerekiyorsa yapılıyor ve galiba öyle de olacak. Yani başardınız, tebrik ederim...


simens çamaşır makinam f 31 arıza gösterdi, 4442960 servis çağırdım kartı bozuk 380 tl değişebiliriz dediler 40 tl servis ücreti aldılar güvenemediğim için başka bir servis aradım o da 25 tl servis ücreti alırız dedi, akşam tekrar makinamı çalıştırdım, hiç bir problem çıkarmadan yıkadı, kime nasıl güvenebilirim acaba