Sidera İletişim Danışmanlık Büro Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Sidera

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ayazmadere Cad. No: 5/1 Tv 8 Binası Yakınında Saral İş Merkezi Gayrettepe Mh. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 288-5580 ara

Hakkında

Sidera:

Sidera İletişim Danışmanlık Büro Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü büro makina ve malzemelerinin alım satımını, ithalat ve ihracatını ve üretimini yapmak kiralamak kiralamaya vermek. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gerekli nakil vasıtaları makine ve tesisler ile bunların yedek aksamını satın almak ithal etmek gayrimenkuller iktisap etmek gayrimenkuller ile ilgili cins tashihi yaptırmak devir ve ferağ etmek sahip olunan gayrimenkuller tesis ve gereçleri satmak veya kiraya vermek kiralamak arazi ve arsalar iktisap ederek üzerinde inşaat yapmak veya yaptırmak depolar satış ve teşhir yerleri kurmak icabında bunları kiralamak kiraya vermek satmak ve satın almak iktisap olunan gayrimenkulleri ifraz ve tefrik etmek üzerinde irtifak intifa kurmak gayrimenkul mükellefiyetini kat irtifakına tesis etmek şirketin ve üçüncü şahıslarının borçlarını ve alacaklarını teminen ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ve almak ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek gibi işlemlerde bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 465974 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Kasım 2001 tarihinde kuruldu. Sidera, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan fotoğraf makinesi ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Si̇dera'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • fotoğraf makinesi ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Si̇dera'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.