Sias Sivas Alçı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Sias Alçı

Ataşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Topçu İbrahim Sok. Eski Üsküdar Y. No: 7 Pak Plaza Kat: 3 Daire: 5 İçerenköy Mh. İçerenköy Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 572-0222 ara

Hakkında

Sias Alçı:

Sias Sivas Alçı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her nevi sanayi alçısı inşaat alçısı diğer alçı ve alçı ürünleri imali alımı satımı ithali ve ihracı Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek takas etmek kiraya vermek kiralamak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna iştira gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihleri yaptırmak fabrika ve idare binaları inşa etmek icabında almak ve satmak başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek fekketmek veya bunları üzerindeki her türlü hakları iktisap etmek gayrimenkuller ve gayrimenkul sayılan haklarla ilgili yasalarda sayılmış her türlü tasarruflarda bulammak, Şirket için gerekli olan menkul ve gayrimenkuller hak ve tesisler üzerinde gerek şirket ve gerekse başka hakiki ve hükmi şahıslar lehine rehin ve ipotek verebilir rehi ve ipotek alabilir fek edebilir hak ve alacaklarının temini için ayni ve şahsi teminat verebilir alabilir menkul ve gayrimenkul tesisleri kiralayabilir kiraya vereblir inşa edebilir ettirebilir taahhat ve ihalelere girebilir bizzat yapabileceği gibi başkalarına da ihale ettirebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 518323 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Mart 2004 tarihinde kuruldu. Sias Alçı, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan iç dekorasyon malzemesi.

Soru & Cevap:

Si̇as Alçi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • iç dekorasyon malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Si̇as Alçi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.