Mitasan Büro Makinaları Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Sharp Mitasan Büro Makinaları

Beykoz, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kavacık Mahallesi, Hülagü Caddesi, No: 18, Kavacık, Beykoz, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 465-6500 ara

Hakkında

Sharp Mitasan Büro Makinaları:

Mitasan Büro Makinaları Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Mekanik, elektrikli ve elektronik büro makinaları, her nevi ve tipte renkli ve renksiz fotokopi makinaları, daktilolar, hesap makinaları, bilgi işlem ve bilgi iletişim makinaları, bilgisayar ve telekominikasyon makina ve aparatları, ses ve görüntü kayıt ve nakline mahsus optik, elektronik, elektrikli alet ve aparatlar, müzik setleri, elektronik oyun makinaları, otomat makinalar, otomatik sigara ve benzeri malzemelerle ilgili satış makinaları, her nevi hafızalı ve yazar kasalar, yazı ve kopyeleme makinaları, ozalit ve teksir makinaları, matbaa ve baskı makinalarının. . . . . yukarıda sayılan mal ve malzemelerle ilgili alat, edavat, yedek parça, aksam, çalışma ve çalıştırma araç ve gereçleri, yardımcı ve katkı maddelerinin alım satımı, iç ve dış pazarlaması, ithalat ve ihracatı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 223827 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Sharp Mitasan Büro Makinaları, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan büro makineleri ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mitasan.com.tr

Sharp Mi̇tasan Büro Maki̇nalari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büro makineleri ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Sharp Mi̇tasan Büro Maki̇nalari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.