Sertay Plastik Ev Eşyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Sertay Plastik Ev Eşyaları San. Tic. A.Ş

Bahçelievler, İstanbul
Sertay Plastik Ev Eşyaları San. Tic. A.Ş

28 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Zafer, Gümüş Sk. No:7, 34197 Bahçelievler/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 693-0909 ara

Hakkında

Sertay Plastik Ev Eşyaları San. Tic. A.Ş:

Sertay Plastik Ev Eşyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü plastikten mamül ev eşyalarının imalatını, alım satımını, ithalatını, ve ihracatını yapmak Şirketin amacına ulaşabilmesi için luzumlu makina ve tesisler kurabilir gayrimenkuller inşaa edebilir ve bunları iktisap edebilir satabilir devir ve ferağ edebilir kiraya verebilir kiralayabilir gayrimenkuller üzerinde ittifar intifa sükna gayrimenkul mülkiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis edebilir iktisap edebilir devir ve ferağ edebilir depo ve satış mağazaları ve idare binaları inşaa edebilir, Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları verebilir ve alabilir ve şirketin 13. 11. 1998 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 183035 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Kasım 1981 tarihinde kuruldu. Sertay Plastik Ev Eşyaları San. Tic. A.Ş, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan cam ve ayna dükkanı. Bu mekan toplam 28 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.homeglass.com.tr

Sertay Plasti̇k Ev Eşyalari San. Ti̇c. A.ş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Cam ve Ayna Dükkanı
  • Cam Tamir Hizmeti
  • Pencere Montaj Hizmeti

Konum

Bu bölümde Sertay Plasti̇k Ev Eşyalari San. Ti̇c. A.ş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.