Serkon Endüstriyel Malzeme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Serkon Endüstriyel Malzeme Sanayi

Eyüpsultan, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Nişancı Mah. Eyüp Sultan Bulvarı No:42/a Eyüpsultan, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 252-2141 ara

Hakkında

Serkon Endüstriyel Malzeme Sanayi:

Serkon Endüstriyel Malzeme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her nevi elektrikli termosifon, ısıtıcılar, kalorifer malzemeleri, otomotik, kontrol cihazları, termostat, termometre ısıtma, soğutma, klima, su pompaları, brulör ve yedek parçaları buhar ve su vanaları, fabrika levazımatı, fotosel, ısı kontrol cihazları teknik ve sıhhi tesisat malzemeleri hırdavat ve el aletleri elektrik motorları, havalandırma tesisatı, plastik malzemeleri izolasyon ve tecrit malzemeleri; Şirket amacını gerçekleştirmek için hertürlü gayrimenkul ve her türden taşıt araçları ve makine ekipmanı alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fes edebilir şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükuna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkul lerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Yukarıda belirtilen malzemelerin alımı, satımı, yurt dışında pazarlanması her türlü yedek aksam ile aksesuarlarının ve makinelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı ve 31. 12. 2012 tarihinde tescil edilen Anonim Şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 288148 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Temmuz 1992 tarihinde kuruldu. Serkon Endüstriyel Malzeme Sanayi, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan iklimlendirme.

Soru & Cevap:

Serkon Endüstri̇yel Malzeme Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • iklimlendirme
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Serkon Endüstri̇yel Malzeme Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.