Seramik Tekstil Makina Elektronik Ayakkabı Oyuncak İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Seramik Tekstil Makina Elektronik Ayakkabı Oyuncak İthalat İhracat

Bayrampaşa, İstanbul
Seramik Tekstil Makina Elektronik Ayakkabı Oyuncak İthalat İhracat

(5)

İletişim bilgileri

Adres: 1 Orta Mahallesi İbrahimağa Caddesi & 2. Emintaş Sanayi Sitesi No:113, 34030 Bayrampaşa/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 493-1190 ara

Hakkında

Seramik Tekstil Makina Elektronik Ayakkabı Oyuncak İthalat İhracat:

Seramik Tekstil Makina Elektronik Ayakkabı Oyuncak İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü tekstil makinaları, örme makinaları, dokuma makinaları, çorap makinaları, iplik makinaları, haşıl makinaları almak satmak. İhracatını ve ithalatını yapmak. Bu konuda sanayi tesisleri kurmak işletmek pazarlamasını yapmak. Bir başka firmalara acentelikler vermek yurt içinde ve yurt dışında temsilcilikler açmak. Bu makinaların imalatı için gerekli makine teçhizatları satın almak satmak ithalat ve ihracatını yapmak ve 2. 4. 2003 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 325366 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Ocak 1995 tarihinde kuruldu. Seramik Tekstil Makina Elektronik Ayakkabı Oyuncak İthalat İhracat, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan seramik Ürünler Üreticisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.seramiktekstil.com.tr

Serami̇k Teksti̇l Maki̇na Elektroni̇k Ayakkabi Oyuncak İthalat İhracat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Seramik Ürünler Üreticisi

Konum

Bu bölümde Serami̇k Teksti̇l Maki̇na Elektroni̇k Ayakkabi Oyuncak İthalat İhracat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.