Senkroma Boyar Madde Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Senkroma

Beylikdüzü, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Beylikdüzü Mh. Org. San. Böl. Mermerciler San. Sit. 1. Blv. Daire: 9, Kavaklı, Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 876-5636 ara

Hakkında

Senkroma:

Senkroma Boyar Madde Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü plastik boyar hammaddesi üretimi, BCF, CF, elyaf enjeksiyon, şişirme ile kalıplama, film, rafya, boru, kablo, ektrüzyon, ışı ile şekillendirme sektörlerine boyar madde (masterbatch) üretimi, polietilen, polipropilen, polistiren, poliamid, akrilonitrilbütadienstiren copolimeri, stirenakrilonitril, etilvinilasetat, polivinilklorür, polietilentereftalat, polimetilmetakrilat, polibütilentereftalat türü hammaddelerin . . . . . . nihai ürün üretimi, satış ve pazarlaması. Şirket amaçlarına ulaşabilmek için gerekli makinalar ve tesislerle taşınmaz malları iktisap devir ve ferağ edebi lir kiraya verebilir kiralayabilir işletebilir bunlar üzerin de irtifak intifa taşınmaz yükümlülükleri kat irtifakı ve mülkiyeti tesis edebilir bunları iktisap devir ve ferağ edebi lir. Şirketin ve üçüncü kişilerin borçlarını ve alacakları nı temin için ipotek rehin kefalet ve diğre her türlü ayni ve şahsi teminatları verebilir ve alabilir bunları kaldırabilir değiştirebilir ve çözebilir ve 17. 10. 2001 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 337607 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Kasım 1995 tarihinde kuruldu. Senkroma, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan kimyasal ürünler.

Soru & Cevap:

Senkroma'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kimyasal ürünler
  • firma
  • ito üyesi