mesleki eğitim kursu

Semih Yener Stilistlik

Bakırköy, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Muhtar Halil Kral Sok. No: 14 Cevizlik Mh. Bakırköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 543-4472 ara

Hakkında

Semih Yener Stilistlik: Semih Yener Stilistlik İstanbul, Bakırköy ilçesinde mesleki eğitim kursu. Semih Yener Stilistlik, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan mesleki eğitim kursu. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Semi̇h Yener Sti̇li̇stli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mesleki eğitim kursu

Konum

Bu bölümde Semi̇h Yener Sti̇li̇stli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

hayatımda bu kursun sahibi semih bey kadar insana saygısız, haddini bilmeyen birini görmedim.. kursun hocaları on numara ama semih yener canı sıkıldıkça kursiyerlere kendi çocuğu gibi bağırıp çağıran hatta ailesine varacak kadar hakaretler eden, kursiyerlere "onurluca davranmıyosunuz, beyninizi kullanmıyosunuz, siz ne biçim gençsiniz" gibi ithamlarda bulunan ve müdüreyle konuşan kursiyerleri keyfi olarak odadan kovan, kendini o kurstaki herkesin sahibi sanan bi insan.. sonra da yanına çağırıp kusura bakmayın gergindim diyebilen, verdiği sözleri asla yerine getirmeyen, bi de sözünü yerine getirmenizi istediğnizde size yüzsüzmüşsünüz muamelesi yapan biri.. parayı alana kadar melek, parayı aldıktan sonra şeytan.. asla tavsiye etmiyorum..