Selga Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Selga

Sultangazi, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Bulvarı No: 46 Mercansoy İş Merkezi Daire: 4-5 Sultançiftliği Mh. Gaziosmanpaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 594-2432 ara

Hakkında

Selga:

Selga Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Pamuk, yün, merserize, naylon, elastomer, sentetik iplikten ve kumaştan her türlü kadın, erkek ve çocuk iç çamaşırı, gecelik, slip, tayt, şort, mayo, spor giyim ve tişört imalatı yapmak veya fason yaptırmak Şirket amacına ulaşabilmesi için her çeşit menkul (taşınır) ve gayrimenkul (taşınmaz) malları (fabrika mağaza büro lojman depo misafirhane) ve bunlara ilişkin her türlü hakları satın almak iktisap etmek inşa etmek devir ferağ etmek kiraya vermek kiralamak gayrimenkullerin üzerine ipotek irtifak intifa sükna rehin hakkı kurmak ve tescil ettirmek şirket amaç ve konusu ile ilgili olmak üzere başkalarına ait taşınır (menkul) ve taşınmaz (gayrimenkul) mallar üzerine ayni ve kişisel haklar kurmak ve bunları tescil veya şerh ettirmek satış vaadi sözleşmesi yapmak ve bunları tapu kütüğüne şerh ettirmek gayrimenkul mükellefiyeti ve kat irtifakı tesis etmek idare binaları açmak ve inşa ettirmek ve şirketin 26. 8. 2003 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 416361 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Mart 1999 tarihinde kuruldu. Selga, İstanbul, Sultangazi ilçesinde yer alan iç giyim.

Soru & Cevap:

Selga'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • iç giyim
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Selga'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.