Sek Makina San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Sek Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tersane Cad. No: 85 Yapı Kredi Bankası Karaköy Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 256-6409 ara

Hakkında

Sek Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi:

Sek Makina San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her cins ve ölçüde makina, eksantrik ve hidrolik pres, plastik ve metal enjeksiyon makineleri, boru bükme makineleri, kordon, silindir makineler, mastar, kılavuz, pafta, pens, kesici takım makineleri, toz ve likid dolum makineleri, paslanmaz çelik makineleri, jeneratör ve makineleri, öğütücü, kurutucu ve filtre makineleri, bantlı konveyörler, freze tezgahı, hassas matkap tezgahları, enjeksiyon makinaları, ambalaj makineleri, tekstil ve gıda makineleri, kereste makineleri ve bilumum sanayi, zırai ve tarım makinelerinin alım satımı, imalatı, toptan ve perakende ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak Şirket maksat ve mevzuunu gerçekleştirmek için gayrimenkul malları satın alabilir, bunlar üzerine bina inşa edip tesisler kurabilir veya yine maksat ve mevzuunun tahakkuku için gayrimenkul mallar kiralayabilir. Şirket sahibi bulunduğu mallar ile gayrimenkul malları gerektiğinde satabilir rehin ve ipotek edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 301486 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Temmuz 1993 tarihinde kuruldu. Sek Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan ölçü.

Soru & Cevap:

Sek Maki̇na Sanayi̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ölçü
  • tartı ve kontrol araçları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Sek Maki̇na Sanayi̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.