Şedele Matbaacılık ve Ticaret Limited Şirketi

Şedele Matbaacılık Ve Ambalaj Sanayi A.Ş

Esenyurt, İstanbul
Şedele Matbaacılık ve Ambalaj Sanayi A.Ş

24 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Orhan Gazi Mahallesi, Atatürk Blv. No:51/1, 34538 Esenyurt/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 622-0700 ara

Hakkında

Şedele Matbaacılık ve Ambalaj Sanayi A.Ş:

Şedele Matbaacılık ve Ticaret Limited Şirketi

Matbaacılıkla ile ilgili bilumum baskı işleri dergi kitap broşür baskılı etiket baskılı karton kutu ambalaj ve baskılı lamine tüp işleri vergi dairesiyle ilgili anlaşmalı baskı basım işleri. Her nevi kırtasiye kağıt karton ve mukavva gibi renkli düz baskılı veya baskısız şekillerde her türlü kağıt ürünleri karton mukavva ve kağıt sanayinde kullanılan ara ve yarı mamul maddeler ile makine ve aletleri alım satım ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü matbaa makibe ve cihazları yardımcı makineleri gerekli malzemeleri ile yedek parçaları alım satım ile ihracatını ve ithalatını yapmak. Şİrket maksadını istihsali için gayrimenkul iktisabı dahil her türlü ayni hakları iktisap edebilir mülkiyetine veya kiracılık hakkına sahip olacağı menkul mal ve gayrimenkuller işletebilir kiralayabilir kiraya veribilir rehin ve ipotek alabilir. Satış vaadi sözleşmeleri ve tapuda cins tahsisi yapabilir başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine rehin ve ipotek tesisi tescil veya fek edebilir. ve 19. 4. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 109521 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Ocak 1971 tarihinde kuruldu. Şedele Matbaacılık ve Ambalaj Sanayi A.Ş, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan matbaa. Bu mekan toplam 24 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sedelemat.com.tr

Şedele Matbaacilik ve Ambalaj Sanayi̇ A.ş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Şedele Matbaacilik ve Ambalaj Sanayi̇ A.ş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.