sede a.ş. daha büyük potansiyel taşıyan gayrimenkul piyasasında

Sede Gayrımenkul İnşaat A. Ş

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Nisbetiye Caddesi Peker Sokak Peker Apt. No: 3 Daire 1 34330 1 Levent beşiktaş - İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 444-1516 ara

Hakkında

Sede Gayrımenkul İnşaat A. Ş: HAKKIMIZDA Sede gayrimenkul 2006 yılında Etilerde gayrimenkul sektörüne ve gayrimenkul alım, satım ve kiralama hizmeti alan müşterilere en üst seviyede ve en kaliteli hizmeti vermek amacı ile kuruldu. Sede gayrimenkul bu amaca ulaşmak için gerekli tüm alt yapı yatırımlarını kısa sürede tamamlamıştır. SEDE A.Ş bu süreçte personel kalite ve bilgi seviyesini de üst seviyeleri çıkarmayı amaçlamış ve bu amacına kısa sürede ulaşmıştır. İSO 9001-2000 kalite programı almış ve hizmet kalitesini kısa sürede bu standarda ulaştırmayı başarmıştır. İSO 9001-2000 kalite standardında hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Bilgi işlem alt yapısı yatırımlarını artan iş hacmine cevap vermesi de düşünülerek tamamı yenilenmiş olup kaliteli ve hızlı hizmet anlayışına yardımcı olmaktadır. Kuruluş amacı sektörün ihtiyacı olan nitelikli ve kaliteli hizmet açığını kapamaya yardımcı olmaktır. Bu anlamda alıcı & satıcı / kiraya veren & kiralayan ihtiyaçlarına tam anlamda kusursuz hizmet vermeyi hedefleyen acenteler oluşturma amacıyla da yatırımlarımız devam etmekte olup bu çalışmalar hedeflerin ilerisinde gerçekleşmektedir. Bu amaçla markalandırma ve markayı oluşturan hizmet kalite kriterleri ve standartları oluşturulmaya devam etmektedir. SEDE A.Ş. Medya iletişim araçlarını kullanarak geniş kitlelere ulaşabilmektedir. Bu çalışma mülk sahipleri ve alıcılar/kiralık arayanlar için çok ciddi pazarlama avantajları sunmaktadır. Daha hızlı ve daha kısa sürede ihtiyaçların karşılanması ve yanında kalite hizmetle sunduğumuz hizmetler memnun müşteriler oluşturma çabamıza önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Kaliteli hizmet anlayışımız çerçevesinde yetişkin kadromuz bir bütün oluşturarak kaliteli hizmet taahhüdümüzü yerine getirmekteyiz. Önce müşteri memnuniyeti ilkesine katkı sağlamak tüm çalışanlarımıza ortak hedefidir. Sede Gayrımenkul İnşaat A. Ş, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan sede a.ş. daha büyük potansiyel taşıyan gayrimenkul piyasasında.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sedegayrimenkul.com

Sede Gayrimenkul İnşaat A. Ş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sede a.ş. daha büyük potansiyel taşıyan gayrimenkul piyasasında
  • doğru yer
  • doğru fiyat
  • doğru projeler pazarlama anlayışımızla
  • müşteri beklentilerine uygun projeleri pazarlama hizmetleri veren proje pazarlama departmanımızın ana hedefidir. hedef kitle

Konum

Bu bölümde Sede Gayrimenkul İnşaat A. Ş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.