Secur Verdi Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi

Securverdi Güvenlik Hizmetleri A.Ş.

Beyoğlu, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Havuzbaşı Değirmen Sokak, No: 4, Kasımpaşa, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 256-7737 ara

Hakkında

Securverdi Güvenlik Hizmetleri A.Ş.:

Secur Verdi Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi

Hertürlü nakit kıymetli kağıt ve kıymetli malların taşınması saklanması ve proses edilmesi işlemleri. Her türlü güvenlik risk analizi danışmanlığı raporlandırılması ve faaliyetinde bulunulması, 5188 saylı özel güvenlik hizmetlerine dair kanun kapsamında a)her türlü yer, mülk ve olayla ile ilgili özel güvenlik görvlileri ve bu türde faaliyetlerini gerçekleştirmek için özel güvenlik görevlileri istihdam edilmesi kiralanması ve özel güvenlik hizmeti verilmesi b)özel güvenlik eğitimi verilmesi amacıyla özel güvenlik eğitim kurumu açılması ve faaliyette bulunuılması özel güvenlik eğitimi verilmesine ilişkin ilgili teşekküllerle işbirliği yapılması ve faaliyetlerine iştirak edilmesi ve 31. 12. 2004 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler, ŞİRKET ANA SÖZLEŞMESİ MADDE 4- TAŞINIR VE TAŞINMAZ MALLARIN İKTİSABI: Şirket, hedeflerini gerçekleştirmek için ve faaliyet sahalarıyla ilgili her türlü taşınır ve taşınmaz mal ve her türlü ayni hak, motorlu araç, gemi teçhizat ve donanımı iktisap edebilir ve/veya kiralayabilir; bu şekilde iktisap ettiği taşınır ve taşınmaz malları başkalarına devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir; bunları başkalarına tahsis edebilir ve bölebilir; bunlar üzerinde kendi veya 3. kişiler lehine ipotekler ve başka ayni haklar tesis ve fekkedebilir ve bu taşınır ve taşınmazları kısmen ya da tamamen başkalarına kiralayabilir, Şirket, hedeflerini gerçekleştirmek ve faaliyetlerini yürütmek amacıyla iç ve dış pazarlardan her türlü kısa orta ve uzun vadeli borç temin edebilirve her türlü teminat veya kredi alabilir ve bu amaçla, gerekirse taşınmazları ipotek edebilirve taşınırları rehnedebilir, Şirket, alacaklarını ve haklarını tahsil etmek ve kullanmak amacıyla her türlü ayni veya şahsi teminat verebilir veya kabul edebilir.
İstanbul Ticaret Odası'na 314356 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Mayıs 1994 tarihinde kuruldu. Securverdi Güvenlik Hizmetleri A.Ş., İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan güvenlik. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.securverdi.com

Securverdi̇ Güvenli̇k Hi̇zmetleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • güvenlik
  • özel güvenlik
  • güvenlik hizmetleri
  • güvenlik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Securverdi̇ Güvenli̇k Hi̇zmetleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

öncelikle merhaba tüm securverdi çalışanlarına saygılarımı sunarım. benim size iletme ihtiyacı duyduğum bi sorun var ankara ATAK MÜHENDİSLİK projenizde güvenlik amiri olan musa sayan diğer güvenlik arkadaşların ekmeğiyle oynamakta buna bende dahilim orda bulunan arkadaşları birbirine düşürmekte ve kafasına göre işe gelmeyip diğer personelleri kendi yerine işe getiriyor gelmeyeni ise işten attırmak için uğrasıyo kendi işine gelmeyen insanlar hakkında hiç kimseden habersiz devamsızlık tutanağı tutup işten attırmakta musa sayan ek iş yapıyor ve kafasına göre nöbetine gelmiyor gece nöbetinden çıkarken ise 2 saat erken çıkıp gitmekte amir olduğu için bizler hiç bişey diyemiyoduk ki ben dediğim için ekmeğimle oynadı yani kısacası artık buna bi dur deyin böyle kendini bilmezler sizin firmanızın ve itibarınızın adını kirletmekle bu konuyu daha önce atak projede çalışan herkeze sorabilirsiniz SAYGILARIMLA


bende silahlı sertifikam var sizde iş ?varmı onu soraçaktım


bende silahlı sertifikam sizde iş varmı onu soracaktım