Seak Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi

Seak Değerleme Danışmanlık

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yıldırım Beyazıt Cad. Kurultay Sok. No: 1 Kat: 5, Zafer Mh., Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul , Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 551-0035 ara

Hakkında

Seak Değerleme Danışmanlık:

Seak Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi

Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kuruluşlara ait gayrimenkullerin gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değerleri etkileyen gayrimenkulun niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartlerı çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme rapoları hazırlamak ve şirket amacını gerçekleştirmek için he türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. şirket gayrimenkulleri üzerinde gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve 3. 4. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 627363 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Mayıs 2007 tarihinde kuruldu. Seak Değerleme Danışmanlık, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan danışmanlık.

Soru & Cevap:

Seak Değerleme Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • danışmanlık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Seak Değerleme Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.