Sds Satış Destek Sistemleri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi

Sds Satış Destek Sistemleri

Tuzla, İstanbul
Sds Satış Destek Sistemleri

61 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Aydınlı Mahallesi İstanbul Org. Deri Sanayi Bölgesi,Yan San. Sit, 34957 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 591-0327 ara

Hakkında

Sds Satış Destek Sistemleri:

Sds Satış Destek Sistemleri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü mamülün pazarlama ve satışında kullanılan yan ürünlerin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayri- menkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayri- menkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her bevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Ekonomik menfaatleri gereği kendi borç ve alacakları ile üçüncü şahısların borç ve alacaklarını temin için rehin, kefalet ve ipotek verebilir, rehin, kefalet ve ipotek alabilir ve 12. 2. 2013 tarihinde tescil edilen Anonim Şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 563820 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Sds Satış Destek Sistemleri, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan dernek veya Örgüt. Bu mekan toplam 61 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.snapper.com.tr

Sds Satiş Destek Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Dernek veya Örgüt

Konum

Bu bölümde Sds Satiş Destek Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.