Sarıtaş Cam İşleme Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Sarıtaş Cam - Merkez

Kağıthane, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Çağlayan Merkez Mh. Zafer Sokak, No: 3-7, Çağlayan Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 248-1334 ara

Hakkında

Sarıtaş Cam - Merkez:

Sarıtaş Cam İşleme Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Her türlü cam, ayna, cam ve ayna ile ilgili her türlü ana ve yardımcı madde alımı, satımı, işlemesi, rodaj, bizote, kumlama, bantlı ve mat camlar ve vitray işleri yapılması, bunları almak, satmak ve işlemek, dekorasyonu yapmak, her türlü mobilya teçhizat almak, satmak, imalatı, komisyonculuğu, acentalığı, bayiliği, mümessilliği ve pazarlaması ve Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, Konusu ile ilgili olmak üzere her nevi taşınır ve taşınmaz malları ve hakları iktisap ve devir eder, adi ve hasılat kirası yoluyla kiralar ve kiraya verir, işletir ve inşaat yapar, şirkete ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde her türlü ayni haklar ve ipotek tesis eder. 3. şahıslara ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirket lehine her türlü ayni haklar ve ipotek tesis eder ve 3. 9. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 308196 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ocak 1994 tarihinde kuruldu. Sarıtaş Cam - Merkez, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan cam. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.saritascam.com

Saritaş Cam - Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • cam
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Saritaş Cam - Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Saygıdeğer ısmail abi.ar de yapıda çalıştığım zaman zarfında sizin silivri santiyenizde de bulundum.mehmet çınar adlı ardenin sahibi olan arkadaş sizden hiçbir ödeme alamadığını,herkesi mübarek ramazan ve yaklaşan kurban bayramlarinda sizin hakkınızda kötü konuşmaya sevk ediyor.saygıdeğer abim ben azda olsa sizi tanıma fırsatı buldum.çok değerli bir şahsiyet olduğunuz tartışılmaz.kimsenin hakkını yiyecek ve yedireceksin adam değilsiniz.abi bu işin asli astarı nedir,sizinle görüşmek konuşmak istiyorum.saygılarımı sunar islerinizin her zamankiden daha iyi olmasını dilerim.