T.C. Sağlık Bakanlığı Kars Sarıkamış Devlet Hastanesi

Sarıkamış Devlet Hastanesi

Sarıkamış, Kars

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Mh. Erzurum Yolu, Devlet Hastanesi Kampüsü, Sarıkamış, Kars Haritayol tarifi

Telefon: +90 (474) 413-5554 ara

Hakkında

Sarıkamış Devlet Hastanesi: Hastanemiz 1964 yılı Mayıs ayında 35 yataklı olarak hizmete açılmıştır.3.000 m2 alanda hizmet vermekteydi. 2010 yılında 3 cihazla diyaliz ünitemiz hizmete girmiştir. 2011 Aralık ayı itibarı ile Kurumumuz endoskopi ve kolonoskopi hizmeti vermeye başlamıştır. 1964’ten 25.03.2013 tarihine kadar hastanemiz iki ameliyathanesi, iki servisi ve acil servisi ile hizmet vermekteydi. 25.03.2013 tarihinden itibaren Hastanemiz yeni tesisinde hizmet vermeye başlamıştır.

Bugün Hastanemiz 15.000 m2 alanda, 56 hasta yatağı, kapasiteli 12 yoğun bakım yatağı, 3 ameliyat salonu, 10 kişilik diyaliz ünitesi, endoskopi ve kolonoskopi ünitesi, radyoloji ünitesi, merkezi sterilizasyon ünitesi, biyokimya laboratuarı, kan merkezi ile hastaların hizmetindedir. Dahili branşlar kliniği, cerrahi branşlar kliniği, kadın doğum kliniği, doğumhane, anne oteli, gebe oteli ve çocuk kliniği ile acil servis hizmeti verilmektedir. Hastanemizde hormon, hemogram, koagülasyon, sedimantasyon, kan gazı, idrar biyokimyası ve biyokimya cihazları bulunmaktadır. Hastanemiz hizmet kalitesini sürekli artırarak halkımıza hizmet sunmaya devam etmektedir. Sarıkamış Devlet Hastanesi, Kars, Sarıkamış ilçesinde yer alan sağlık.

Soru & Cevap:

Sarikamiş Devlet Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sağlık
  • hastane
  • devlet hastanesi
  • sağlık

Konum

Bu bölümde Sarikamiş Devlet Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.