Sarıca İnşaat Taahhüt Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Sarıca Kuyumculuk

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Nal Sok. Halitağa Cad. No: 3 Garanti Bankası Arkası Osmanağa Mh. Altıyol Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 349-7738 ara

Hakkında

Sarıca Kuyumculuk:

Sarıca İnşaat Taahhüt Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket yurt içinde ve yurt dışında proje inşaat ve taahhüt işleri konut toplu konut. . . . . . baraj köprü kanalizasyon sulama gibi bayındırlık tesisleri ile ilgili her türlü inşaat taahhüt işlerini yapmak her türlü kütük odun evler inşa etmek ve bu evlerle ilgili gerekli malzeme ve emteanın ithali ihracı ve pazarlamasını yapmak. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiralamak gayrimenkuller üzerinde irtifak irtifa sükna kat irtifakı kat mülkiyeti tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek depo satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek şirket iştigal konusu ile ilgili olarak teşvik belgeleri almak ve bu belgelerle ilgili hak ve imkanları kullanmak şirket konusu ile ilgili yapacağı yatırımlardan dolayı devletin vereceği teşvik primleri ve fonlar ve kredilerden yararlanmak şirketin iktisadi maksat ve konusu ile ilgili olarak ticari sınai ve sair hertürlü muamelatı yapmak bu cümleden olmak üzere patent ihtira beratı marka know how ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 552962 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Nisan 2005 tarihinde kuruldu. Sarıca Kuyumculuk, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan kuyumcu.

Soru & Cevap:

Sarica Kuyumculuk'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuyumcu
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Sarica Kuyumculuk'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.