Saray Deniz Malzemeleri ve Yatçılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Saray Deniz Malzemeleri

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Darülaceze Cad. No:, PERPA Tic. Merkezi B Blok Kat: 2 Dük:80 Halil Rıfat Paşa Mh. Okmeydanı Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 221-1363 ara

Hakkında

Saray Deniz Malzemeleri:

Saray Deniz Malzemeleri ve Yatçılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi zincir, çelik halat ve bunların aksamı, nalburiye ve hırdavat eşyası, sarı prinç, deniz malzemeleri ve naylon ve sisel halatları. Ana amacı ile ilgili olan menkul ve gayrimenkulleri satın alır ve bunlardan dolayı borçlu ve alacaklı olabilir borç ve alacağını teminata bağlayacak rehin ve ipotekleri alıp verebilir ve bu ipotekleri fesh edebilir bunun için tapu dairelerinde gerekli her türlü kanuni ve hukuki muameleleri ifa ederek gayrimenkuller üzerinde irtifak ve diğer ayni haklar tesis edebilir bunları devredebilir icabında ifraz ve tevhit ile parselasyon için her türlü muamele ve tasarrufu yapabilir gayrimenkul ve menkulleri kiralayabilir ve kendisi ne ait olanları kiraya verebilir ve 22. 10. 1998 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 312001 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Şubat 1994 tarihinde kuruldu. Saray Deniz Malzemeleri, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan deniz araçları ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Saray Deni̇z Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz araçları ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Saray Deni̇z Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.