T.C. Sakarya Sapanca Belediyesi Başkanlığı

Sapanca Gölü

Sapanca, Sakarya
Sapanca Gölü

24 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Sapanca Gölü Haritayol tarifi

Telefon: +90 (264) 582-5151 ara

Hakkında

Sapanca Gölü: Sapanca Belediyesi Sakarya, Sapanca ilçesinde kurum, belediye, kurum. Sapanca Gölü, Sakarya, Sapanca ilçesinde yer alan turistik gezi acentesi. Bu mekan toplam 24 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sapanca.bel.tr

Sapanca Gölü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Sapanca Gölü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın belediye başkanı ve yerel yönetimdeki karar alıcı ve uygulayıcılar.Aşağıda yazdıkkarım samimi dygularımı ve çevreye olan duyarlılığımın yansımasıdır.sapancalı olarak iyiniyetle yazdığımı belirteyim.Kısa ve özetle:bu yıl gittiğim bir turizm ağırlıklı kasabada gördümki her mahallede bir atık yağ toplama kapları var ,kişiler evlerindeki işyerlerindeki atık yağlarını plastik şişelere koyup bu kutulara bırakıyorlarhatta sitelerdede bu yağbiriktirme kapları var siteler numaralandırılmış takip ediliyor.çevre kirletilmiyor .sapancada böyle bir uygulama olması gerekiyor hatta geç bile kaldık.bu bir öneridir insanlar bilinçlendirilmelidir aslonan suyun derenin yeşilin korunmasıdır saygılarımla.


aydın hocam mrhabalar sizinle bekir koyun hakkında görüşmem lazım bana bir mektup yolladı bunu aydın hocaya iletmelisin ne olursa olsun ilet dedi sizin öğrenciniz olan emrenin akrabası bekir koyun . bu e postayı okuyunca mutlaka beni bu numaradan arayın hocam 05456850268