Sanovel İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Sanovel İlaç A.Ş. - Genel Müdürlük

Sarıyer, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İlaç Sanayi Yolu, Balabandere Caddesi, No: 14 (istinye - Carrefour Arkası), İstinye, Sarıyer, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 285-2670 ara

Hakkında

Sanovel İlaç A.Ş. - Genel Müdürlük:

Sanovel İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü ilaç, aşı, serum, tıbbi ve ispençiyari müstahzarlar, kozmetik, itriyat, tıbbi malzeme ve alet, eczacılık malzemeleri ve bunların hammaddelerini imal, ihraç, ithal etmek, toptan ve perakende pazarlamak, hertürlü veteriner ilaçları ile zirai ilaçları, haşere ve parazit öldürücülerini ve bunların hammaddelerini imal, ithal, ihraç etmek, toptan ve perakende pazarlamak Şirket yukarıda yazılı muamelelerin ifası için gerektiğinde menkuul ve gayrimenkullerini satabilir veya satın alabilir imalat ve pazarlama anlaşmaları yapabilir menkul ve gayrimenkullerini terhin edebileceği gibi münasebette bulunduuğu özel ve tüzel kişilerden menkul rehni veya gayrimenkul ipoteği alabilir Yurt içinde ve dışında her türlü tahhüt ve inşaat işleri deruhte etmek müteahhitlik hizmetleri vermek müşavirlik yapmak her türlü inşaat ve iş makineları bunların bilcümle aksamını yedek parçalarını elektronik mekanik hidrolik pnömatik elektro mekanik makine alet ve parçaları imal ihraç ithal etmek toptan ve perakende pazarlamak maden arama ve işletme ruhsatları almak aramak ve işletmek ihraç ve ithal etmek ve 4. 7. 2005 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 244688 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Nisan 1988 tarihinde kuruldu. Sanovel İlaç A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan genel müdürlük.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sanovel.com.tr

Sanovel İlaç A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • ilaç
  • şirket
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Sanovel İlaç A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.