şirket

Sanica Isı A.Ş. - Genel Müdürlük

Beylikdüzü, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kavaklı Mh. İstanbul Caddesi, No: 8-10, Kavaklı, Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 855-8080 ara

Hakkında

Sanica Isı A.Ş. - Genel Müdürlük:

Sanica Banyo ve İnşaat San. Tic. Anonim Şirketi

Her türlü küvet su deposu, mutfak ve banyo dolapları imalatı ve bu mamullerin imalatında kullanılan hammadde ve yardımcı maddelerin imalatı alımı satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. Ana amacı ile ilgili olmak koşulu ile gerek duyacağı taşınır veya taşınmaz malları satın alır gerektiğinde fazla olanları satar ve bu işlemlerden dolayı ve alacaklı olabilir imar planına uygun yola terk işlemleri yapabilir gerek kendi gerekse 3. şahısların borç ve alacağını güvenceye bağlayarak rehin ve ipotekleri alıp verebilir alınan ipotekleri fekh edebilir bunlar için tapu dairelerinden tüm işlemleri yapabilir bu hususta sözleşmeler akdedebilir. Her türlü gayrimenkul malları iktisap ve tasarruf edebilir bu malları satın alabilir yeniden inşa ettirebilir veya satabilir alacaklarına karşılık rehin veya ipotek alabilir ayni veya irtifak tesise edebilir lüzumu halinde kısa ve orta veya uzun vade ile borçlanabilir kendi ihtiyacı için yerli ve yabancı banka factoring leasing ve finans kuruluşlarıyla sözleşmeler akdedebilir borçlarına karşılık mal ve emlakını rehin veya ipotek verebilir. Üçüncü şahısların alack ve borçlarının teminatını teşkil etmek üzere şirket adına kayıtlı taşınmazları ipotek edebilir ve 10. 1. 2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 303280 sicil no ile kayıtlı firma, 10 Eylül 1993 tarihinde kuruldu. Sanica Isı A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sanica.com.tr

Sani̇ca Isi A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • firma
  • yapı
  • banyo
  • şirket
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Sani̇ca Isi A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.