Sanel Sanayi Elektroniği İmalat ve Ticaret Limited Şirketi

Sanel Sanayi Elektroniği

Tuzla, İstanbul
Sanel Sanayi Elektroniği

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Orta, Yetkin Sk. No:4, 34956 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 427-2650 ara

Hakkında

Sanel Sanayi Elektroniği:

Sanel Sanayi Elektroniği İmalat ve Ticaret Limited Şirketi

İnşaat malzemeleri, gıda maddeleri, ahşap ve mamulleri, kimyevi maddeler, plastik ve mamulleri, metaller ve metal mamulleri, maden ve maden ürünleri, tekstil ve tekstil ürünleri, makineler yedek parçalar, alet, edevat ve nalburiye malzemeleri, elektrikli ve elektronik cihazlar üretimi ve pazarlaması ile mali, idari ve teknik hizmet ve danışmanlığı, taahhüt işleri. Konusu ile ilgili ithalat, ihracat, iç ticaret, dış ticaret yapabilir, mümessillik, temsilcilik alabilir ve verebilir, her nevi patent, lisans ve ihtira anlaşmaları yapabilir, alabilir, satabilir, iç ve dış kara taşımacılığı yapabilir. İştigal konusu ile ilgili menkul ve gayrimenkul alabilir, inşa edebilir, işletebilir, kiralar ve kiraya verebilir, şirkete ait gayrimenkuller üzerinde başka gerçek ve tüzel kişiler lehine ipotek ve her türlü ayni haklar tesis edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 188788 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ekim 1982 tarihinde kuruldu. Sanel Sanayi Elektroniği, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan elektronik Üreticisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sanel.com.tr

Sanel Sanayi̇ Elektroni̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Elektronik Üreticisi

Konum

Bu bölümde Sanel Sanayi̇ Elektroni̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.