Samson Ölçü ve Otomatik Kontrol Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim

Samson Ölçü Ve Otomatik Kontrol Sistemleri San. V

Arnavutköy, İstanbul
Samson Ölçü ve Otomatik Kontrol Sistemleri San. V

17 kişiden %94'si beğendi (4.7)

İletişim bilgileri

Adres: Hadımköy, Hadımköy Mahallesi Niyaz Sokak &, Alparslan Cd. 16/18, 34555 Arnavutköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 651-8746 ara

Hakkında

Samson Ölçü ve Otomatik Kontrol Sistemleri San. V:

Samson Ölçü ve Otomatik Kontrol Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim

Her nevi buhar, sıvı ve gazların kontrol, tanzim ayar ve ölçümü için vana, valf ve cihazlar, her nevi sanayi makinaları, aksesuar ve yedekleri çelik kalıp ve modeller, suhunet ayar ve tanzim cihazları, bilumum teknik hırdavat eşyası, çelik tel, boru, şerit, spiral çubuk ve saçlar, contalık levhalar ve macunlar. . . . . . bütün bu konular ve malzemelerle ilgili ticari mal ve eşyanın ithalatı, ticareti, ihracatı. Gayrimenkul mallar veya bunlar üzerine haklar satın almak kiralamak ipotek etmek veya almak sair ayni haklar tesis etmek ve bunları satmak feketmek fabrika ve tesisleri kurmak satın almak işletmek idare etmek satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 210522 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ocak 1985 tarihinde kuruldu. Samson Ölçü ve Otomatik Kontrol Sistemleri San. V, İstanbul, Arnavutköy ilçesinde yer alan klima sistemleri. Bu mekan toplam 17 oy üzerinden 4.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.samson.com.tr

Samson Ölçü ve Otomati̇k Kontrol Si̇stemleri̇ San. V'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Klima Sistemleri
  • Üretici

Konum

Bu bölümde Samson Ölçü ve Otomati̇k Kontrol Si̇stemleri̇ San. V'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.