Sam İnşaat Proje San. Tic. Ltd. Şirketi

Sam İnşaat Proje San. Tic. Ltd. Şti.

Maltepe, İstanbul
Sam İnşaat Proje San. Tic. Ltd. Şti.

14 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Altıntepe, Galipbey Caddesi Hüseyin Bey Apartmanı No:12/1 Altıntepe Altıntepe Mahallesi, Galipbey Caddesı No:12, 34840 Maltepe/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 388-7699 ara

Hakkında

Sam İnşaat Proje San. Tic. Ltd. Şti.:

Sam İnşaat Proje San. Tic. Ltd. Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat restarasyon dekorasyon ve taahhüt işlerinde bulunmak. Her türlü inşaat ve taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villalar tatil köyleri mesken ev apartman işleri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek anasözleşmesin de yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 482618 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Eylül 2002 tarihinde kuruldu. Sam İnşaat Proje San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan İnşaat Şirketi. Bu mekan toplam 14 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.saminsaat.com

Sam İnşaat Proje San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnşaat Şirketi
  • İnşaat Firması
  • İnşaat Mühendisi
  • Mühendislik Danışmanı
  • İç Mimarlık Bürosu
  • İç Mimar
  • Yapı Mühendisi

Konum

Bu bölümde Sam İnşaat Proje San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.