Şahtaş Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Şahtaş Tekstil Merkez Ofis

Güngören, İstanbul
Şahtaş Tekstil Merkez Ofis

(2)

İletişim bilgileri

Adres: M.Nesih Özmen Mah., Fatih Cad., Karadal Sok No:2, 34235 Güngören/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 637-4480 ara

Hakkında

Şahtaş Tekstil Merkez Ofis:

Şahtaş Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Pamuk, yün, sentetik ve kimyevi maddelerle iplik, hambez, kasarlı boyalı ve baskılı mamül bezler imal etmek işlemek. Konusu ile ilgili dahilden ve dış piyasalardan uzun orta ve kısa vadeli istikrazlar akt etmek aval kefalet kredileri temin etmek ve gerektiği takdirde şirketin gayrimenkullerini temin etmek tehvil ihraç etmek. Aracılık yapmamak kaydı ile konusuna giren her türlü menkul ve gayrimenkul gayri maddi haklar iktisap etmek işletmek kiralamak kiraya vermek icabında almak ve satmak başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek şirkete ait menkul ve gayrimenkul kefalet vermek medeni kanunun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapmak gayrimenkuller üzerinde mükellefiyet veya mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunmak cins tashihi yapmak. Bankalar ve diğer kredi mümesseleri ile girişilecek mali münasebetlerde menkul gayrimenkul teminat göstermek şirkete ait menkul gayrimenkul mallar üzerinde üçüncü kişiler lehine rehin ve ipotek vermek ve 27. 3. 1995 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 448638 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Kasım 2000 tarihinde kuruldu. Şahtaş Tekstil Merkez Ofis, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan İthalatçı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: sahtastekstil.com

Şahtaş Teksti̇l Merkez Ofi̇s'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İthalatçı

Konum

Bu bölümde Şahtaş Teksti̇l Merkez Ofi̇s'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.