metro istasyonu

Sağmalcılar Metro İstasyonu

Bayrampaşa, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Bayrampaşa, Badem Sk, 14, 34040 İsmetpaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Sağmalcılar Metro İstasyonu: Sağmalcılar Metro İstasyonu İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde metro istasyonu, istasyon. Sağmalcılar Metro İstasyonu, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan metro istasyonu. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Sağmalcilar Metro İstasyonu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • metro istasyonu
  • istasyon

Konum

Bu bölümde Sağmalcilar Metro İstasyonu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İyi günler .Tekrar sizleri rahatsız etmek zorunda kalıyorum kusura bakmayın.Haritada Sağmalcılar metro istasyonunu arıyorum Avrupa oto yolu paralelindeki Metro istasyonu çıkıyor halbuki Eski edirne asfaltı üzerindeki Sağmalcılar metro istasyonunu arıyorum.Bu haritanızda yolları hiç bilmeyenleri bırakında benim gibi azbuçuk bilenlerin gideceği yeri bulması mümkün değil.
Hekes sizin gibi haritayı istediğiniz gibi kullanması mümkün değil biraz öncede size mesaj çekmiştim özel Bayrampaşa hastanesiyle ilgili Özel Bayrampaşa Hast.
Eski edirne asfaltı üzerindeki sağmalcılar Metro istasyonu civarında oluyor geçenlerde hastam için gitmiştim şimdi gene gideceğim fakat haritanızdaki gösterdiğiniz yer yanlıştırrrrr.Acaba bu yanlış gibi daha neler var yanlış gösterilenler.ALLAH bu haritadan yer arayanlara sabır versin.Tabi sizlerede sabır versin kimbilir benim gibi kimler size böyle yanlışlıkları bildirerek canınızı sıkıyordur.Hepinize kolay gelsin