ROJA ÖRME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Roja Örme Tekstil Sanayi Ve Tic. A.Ş.

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: General Ali Rıza Gürcan Caddesi, No: 6, Merter, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 481-1864 ara

Hakkında

Roja Örme Tekstil Sanayi ve Tic. A.Ş.:

ROJA ÖRME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Her türlü tekstil sanayi ürünlerinin, konfeksiyon eşyalarının malzemelerinin ve bunların yapımında ve üretiminde kullanılan ham, yarı mamul, mamül yardımcı maddelerin ve malzemelerinin üretimi, dahili ticareti, ithalat ve ihracatı ve tekstil sanayi koluyla ilgili komple tesis, makina, eşya, araç ve gereçlerin ve bunların teferruat, aksam, parça ve diğer malzemelerinin ticareti, nakliyeciliği, ithalatı ve ihracatı alanlarında faaliyette bulunmak üzere kurulmuştur. Şirket amaçlarını elde edebilmeleri için gerekli gayrimenkulleri iktisap etmek devir ferağ etmek kiraya vermek kiralamak tevhit ve ifraz etmek gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek depo atölye imalathane idare mağaza fabrika binaları gibi gayrimenkuller inşa etmek bunları satmak ve sair suretlerde elden çıkarmak. Şirketin alacak ve borçlarını teminen her cins şekil ve sırada ipotek rehin ve diğer teminatları vermek ipotek rehin ve diğer teminatları kabul etmek devir ve temlik etmek mevcut ve tesis edilecek ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek gayrimenkulleri şirket veya 3. şahıslar lehine teminat olarak göstermek şirket amacı ile ilgili olarak şirketin ve 3. şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ipotek ve rehinleri fek ve ve tadil etmek ve 21. 12. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 157908 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Aralık 1978 tarihinde kuruldu. Roja Örme Tekstil Sanayi ve Tic. A.Ş., İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan örme.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.roja.com

Roja Örme Teksti̇l Sanayi̇ ve Ti̇c. A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • örme
  • tekstil
  • örme
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Roja Örme Teksti̇l Sanayi̇ ve Ti̇c. A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.