meslek lisesi

Rıfkı Salim Burçak Kız Teknik Ve Meslek Lisesi

Palandöken, Erzurum

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Rıfkı Salım Burçak Kız Teknik Ve Meslek Lisesi, Palandöken, Erzurum Haritayol tarifi

Telefon: +90 (442) 315-4774 ara

Hakkında

Rıfkı Salim Burçak Kız Teknik ve Meslek Lisesi: Rıfkı Salim Burçak Kız Teknik ve Meslek Lisesi Erzurum, Palandöken ilçesinde meslek lisesi, kız lisesi, okul, lise, kız meslek lisesi. Rıfkı Salim Burçak Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Erzurum, Palandöken ilçesinde yer alan meslek lisesi. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Rifki Sali̇m Burçak Kiz Tekni̇k ve Meslek Li̇sesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • meslek lisesi
  • kız lisesi
  • okul
  • lise
  • kız meslek lisesi

Konum

Bu bölümde Rifki Sali̇m Burçak Kiz Tekni̇k ve Meslek Li̇sesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

kayıt yenileme son gün nezaman


Cihat Uyat,1968,1969 yili Torna Tesviye bolumu Mezunuyum, Sonradan Yildiz Istanbul Devlet Muh. Mim. AkademisiMakina olubmunden mezun oldum Bir muddet Istanbul belediyesinde calistim. 4 Aylik Askerlik gorevimden sonra Los Angeles e goc ettim, Okulumu hicbir zaman unutmadim.Macka Sanat mezunu oldugum icin gurur duyuyorum.


İĞRENÇ BİR OKUL BENCE BÖLÜMLER BİRLEŞMEMELİYDİ ZATENN HOCALAR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ÇOK ADALETSİZLER HİÇBİŞEYLE İLGİLENMİYOLAR TUVALETLERİ ÇOK KÖTÜ ÇOK BAKIMSIZ KIZLAR ZATEN HEPSİ BİR ALEM HOCALARA AŞIK OLANLAR DIŞARDA ERKEKLERE KENDİNİ PEŞKEŞ ÇEKENLER VAR KISACASI BU OKULA GELMEYİN TAVSİYE ETMEM