temizlik maddeleri

Realite Temizlik Boya İnşaat Malzemeleri (hijyentoptan.com)

Esenler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Oruçreis Mh. Giyimkent 7. Sokak, No: 19, Pk: 34325, Esenler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 218-5192 ara

Hakkında

Realite Temizlik Boya İnşaat Malzemeleri (hijyentoptan.com):

Realite Temizlik Boya İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Realite Temizlik Boya İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Firmamız 2009 Yılanda Merkez Mahallesi Sarı Hüseyin Sokak No.10-A Sarıyer - İstanbul adresinde Temizlik Ürünleri Sektöründe Ticari faaliyetlerine başlamıştır. yeni konsepti ve yenilikçi tüm açılımlarıyla sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek adına her geçen gün dahada kaliteli projelere imza atmaya devam ediyor. Hizmet sektörümüzde vermiş olduğumuz işin hakkını her zaman tam laikiyle tamamlamış olmamızın vermiş olduğu gururla yeni müşterilerimizede daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. kaliteli malzemelerimiz ile ihtiyaç duyulan her an her yerde sizlerin yanınızdayız.Sizlerin ve sevdiklerinizin daha temiz daha hijyenik ortamlarda yer alması için REALİTE TEMİZLİK olarak çözüm ortağınız olmayı diliyoruz. Bizler kesin ve emin adımlarla sektörün içerisinde her zaman yer almaya devam edeceğiz.
İstanbul Ticaret Odası'na 752774 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Realite Temizlik Boya İnşaat Malzemeleri (hijyentoptan.com), İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan temizlik maddeleri.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.hijyentoptan.com

Reali̇te Temi̇zli̇k Boya İnşaat Malzemeleri̇ (Hi̇jyentoptan.com)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • temizlik maddeleri
  • deterjan
  • temizlik malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Reali̇te Temi̇zli̇k Boya İnşaat Malzemeleri̇ (Hi̇jyentoptan.com)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.