Rafine Güvence Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi

Rafine Güvence Sigorta Aracılık Hizmetleri

Kadıköy, İstanbul
Rafine Güvence Sigorta Aracılık Hizmetleri

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Acıbadem, Mustafa Bey Sk. No:6, 34718 Kadıköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 550-4994 ara

Hakkında

Rafine Güvence Sigorta Aracılık Hizmetleri:

Rafine Güvence Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi

Rafine Güvence, Rafine Danışmanlık bünyesinde, sigorta konusunda çözümler sunmak için kurulmuş bir sigorta acentesidir. Müşteri eksenli ve müşteri memnuniyeti odaklı hareket etmekte; müşterilerine alternatifli çözümler üretmektedir. “İhtiyaca Göre Özelleştirilebilir Sigortacılık” anlayışıyla hareket etmekte ve müşterilerine standart sigorta poliçeleri yerine ihtiyaçlarına göre oluşturabilecekleri yenilikçi ürünler sunmaktadır. Seyahat sigortası, diğer ifadeyle seyahat sağlık sigortası ve vize sigortası başta olmak üzere sağlık sigortası, kasko, trafik, konut – işyeri, dask, mesleki sorumluluk, bireysel emeklilik, otel sigortası, tarım sigortası ve diğer tüm branşlarda sigorta çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir. 22 farklı sigorta şirketinden sigorta teklifi karşılaştırmalı olarak sunulur, ihtiyaca göre teminat eklenir ya da çıkartılır; son olarak en avantajlı sigorta poliçesine ulaşılır. 400.000’ in üzerinde bireysel, 350’ nin üzerinde kurumsal müşteriye hizmet veren Rafine Güvence; tecrübeli ekibiyle portföyünü gün geçtikçe büyütmektedir. Rafine Güvence güvenilir, yaratıcı ve kalıcı çözümler sunar.
İstanbul Ticaret Odası'na 829448 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Ağustos 2012 tarihinde kuruldu. Rafine Güvence Sigorta Aracılık Hizmetleri, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan danışman. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.rafinedanismanlik.com

Rafi̇ne Güvence Si̇gorta Aracilik Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Danışman
  • Eğitim Danışmanı
  • Pazarlama Danışmanı

Konum

Bu bölümde Rafi̇ne Güvence Si̇gorta Aracilik Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.