Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş

Radikal Gazetesi (radikal.com.tr)

Bağcılar, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: 100. Yıl Mh. Matbaacılar Caddesi, No: 78, Pk: 34204, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 677-0000 ara

Hakkında

Radikal Gazetesi (radikal.com.tr): Radikal Gazetesi (radikal.com.tr) İstanbul, Bağcılar ilçesinde web sitesi, gazete, basın, web sitesi, haber sitesi. Radikal Gazetesi (radikal.com.tr), İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan web sitesi. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.radikal.com.tr

Radi̇kal Gazetesi̇ (Radi̇kal.com.tr)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • web sitesi
  • gazete
  • basın
  • web sitesi
  • haber sitesi

Konum

Bu bölümde Radi̇kal Gazetesi̇ (Radi̇kal.com.tr)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba. Ben Istanbul Sehir Tiytarolarindan oyuncu yonetmen ve Azerbaucan Devlet sanatcisi Melahat Abbasova. TV 8 de Elnur Huseyinovun Turkiyeye gelip " O ses Turkiye" de birinci olmasi birilerini rahatsiz etmis olmali ki , faşizan yazilarini mansetlerine taşimislar. (. RADIKAL -BULENT ERIŞ ) Faşizan bir yazi olmuş. 24 yildir Turkiyede yasayan Bir Azerbaycanli Sanat insani olarak bu avam , cılız, kibirli, kiskanç, ayrimci yazi beni son derece üzdü. Aklima Azerbaycan Evrovisiyon yarismasinda birinci oldugunda Nigar Camal elinde Turk bayragi ile sahneye ciktiginda sevincimden ne kadar aglamistim. Butun Azerbaycan halkı Nigarin bu tutumunu ayakta alkislamısti. TRT spikeri canli yayinda aglayarak anons yapmisti. Bunu Butun dunya izlemisti. O zaman Bulentin "Elnurdan bana ne?" Yazdiğı gibi Azerbaycan Nigara "Turklerden bize ne? " demedi. HAni yazilarinizda humanistsiniz? Bir ermeni öldurulduyunde " hepimiz ermeniyiz " pankarti asip sokağa cikan siz, nasil olur da bir Azerbaycanlinin Sanatsever Turk halkinin oylariyla birinci olmasini hazm edemiyorsunuz? Yurtdişı oylar sayilmadigindan Elnuru birinci yapan Turk halkinin oylaridir !!! Onun birinciliyini Ebruya, Rzaya, Derin devlet hesap etti?iniz Acuna bağliyorsunuz?))) Elnurun birinciliğini Köpekle karsilastiriyorsunuz? Ayib cok ayip! Bu sanata ve sanatçiya verdi?iniz deger mi? O zaman demek siz Meryem Uzerliden , Carolineden, Kokodan, yurtdisindan gelip burada oyunculuk yapan Mehmet Gunsur, Kerem Bursinden, futbol takimlarina para ile alinan ve turk futbol takimlarini birinciliğe götüren yabanci olyuncular icin de ayni şeyi düşünüyorsunuz? Bir sanat insanini kopekle karsilastirmak ne demek oluyor? Bu yazinizla Azerbaycan halkini, Elnura oy veren Turk halkini yaraladiginizin farkinda degil misiniz? Hainsiniz! Kibirlisiniz! Ayrimcisiniz! Faşistsiniz!!! 24 yildir Turkiyedeyim ve guzel insanlarin sayesinde çok guzel yerdeyim, ailem hesap ettigim guzel bir Kurumdayim , Istanbul Sehir Tiyatrolarindayim. Allahtan sizin gibi faşizan dusuneneler cok azdir. Yoksa Turkiyeyi ikinci Vatani gibi goren bizlerin isi çok zor olurdu. Bu avam , faşizan yaziniz icin oy veren Turk halkindan , Azerbaycan Halkindan ve en onemlisi muthiş sesi ile hak ettiği yerde olan Elnur Huseyinovdan uzur dileyeceksiniz.


SAYIN RADİKAL GAZETESİ BEN YAZAR HAYDAR ERGÜLENİ ARIYORUM.HAYDAR BEYİN KIZI NARIN BENDE ÖZEL BİR EMANETİ VAR KENDİSİNE ULAŞAMIYORUM....ACABA TELEFON NUMARAMI VERSEM KENDİSİNE İLETİRMİSİNİZ.ÇÜNKÜ KENDİSİ RADİKAL GAZETESİNİN KÖŞESİNDE YAZIYORMUŞ.AGIM GÖKSEL KILIÇYALDIRMAKİNA MÜHENDİSİ (BAYAN)
0 535 342 45 45 --- 0 537 232 61 18


2013'ün aralık ayından itibaren yaptığı yayınlarla tarafsızlığını yitirmiş bir gazete. Yazıklar olsun'a getirten bir haber anlayışıyla hareket etmekte de ısrar ediyorlar. Gülen cemaatine karşı izledikleri "dostane" yaklaşımları radikal gazetesine ve haber sitesine hiç yakışmamakta. Ne akpli ne chpli ne bdpli olsun tarafsız olsun gülen ve cemaatinin yanından dahi geçsin istemem. Gerçekten son dönemdeki haberleri ben güldürürken düşündürüyor. Büyük bir şaşkınlıkla okuduğum mecmuanızı artık takip etmek istemiyorum. Bir cemaat aracı olarak işlevinizi sürdürüyorsunuz. Kınıyorum. İyi çalışmalar.