R. A. M. Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

R. A. M. Tekstil

Güngören, İstanbul
R. A. M. Tekstil

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Nesih Özmen, Mahallesi, No:4 B Blok Kat:5, Keresteciler Sitesi, Savaş Cd, 34173 Güngören/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 637-3373 ara

Hakkında

R. A. M. Tekstil:

R. A. M. Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Pamuklu, yünlü suni ve sentetik elyaftan mamul her türlü kumaşlardan, her türlü iç ve dış giyim, konfeksiyon, tuhafiye, triko, mefruşat dekorasyon ve benzeri her türlü tekstil ürünlerinin, her türlü pamuk, yün ve diğer suni ipliklerin ithali, ihracı, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasının yapmak ve, Şirket maksat ve mezvuunun icap ettirdiği bilcümle menkul ve gayrimenkul malları temellük edebilir ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir, bu kabil malları satın alabilir gerektiğinde bunları satabilir inşa ettirebilir başkasından kiralayabileceği gibi aynı maksatla kiraya verebilir Şirket maksat ve mevzuunun tahakkuku zımmında teminatlı veyahut teminatsız her türlü para istikraz edebilir, alacaklarına karşılık rehin veya ipotek alabileceği gibi borçlarına karşılık ipotek verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 370389 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Mayıs 1997 tarihinde kuruldu. R. A. M. Tekstil, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan Üretici.

Soru & Cevap:

R. A. M. Teksti̇l'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Üretici
  • İthalat İhracat Şirketi
  • Erkek Giyim Mağazası
  • Dış Giyim Eşyası Mağazası
  • Spor Kıyafet Üreticisi
  • Mağaza
  • Toptancı

Konum

Bu bölümde R. A. M. Teksti̇l'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.